Skip to content

Cees Stegenga psycholoog/senior coach

Motto: ‘je kunt veel meer dan je denkt’.

In 2005 startte ik mijn eigen onderneming, The Coaching Experience. Voor die tijd ben ik twintig jaar werkzaam geweest in de gezondheidszorg. Daarnaast ben ik psycholoog/senior coach bij Pawlik, een management adviesbureau en als e-coach verbonden aan Woosh5, een online platform voor veerkrachtversterking.
Mijn opleiding is breed: naast mijn Master Psychologie heb ik onder andere opleidingen gedaan op het gebied van haptonomie, NLP (Master & Health), systemisch werken (familieopstellingen) en oplossingsgericht coachen.

Mijn missie is mensen te begeleiden die zich willen ontwikkelen in hun werk maar ook in hun privéleven. Mijn ervaring is dat er veel meer mogelijk is dan cliënten aanvankelijk denken. Als ze hun horizon verbreden, zich bewust worden van hun potentieel en dat gaan benutten, komen ze tot bloei. Ze zijn dan van veel meer waarde voor zichzelf en de organisatie. Ik ben overtuigd van de mogelijkheden van mijn cliënten en begeleid ze naar duurzame veranderingen. Als coach ben ik betrokken, resultaatgericht, to the point en beschouw mezelf als procesversneller.

Mijn kernwaarden zijn: verbinding, resultaatgerichtheid, vertrouwen en humor.
Mijn expertise: burn-out, work-life balance en persoonlijk leiderschap.

Cees Stegenga
keurmerk-coachfinder-150x150

Contactgegevens

Van Spaenstraat 18
1181 DW Amstelveen

+31 (0) 6 531 549 61
cees@thecoachingexperience.nl

Back To Top