Skip to content

Speedcoaching

Op een snelle en laagdrempelige manier aan de slag met een vraag die je bezig houdt. De speedcoach stelt vragen, daagt je uit tot het vinden van oplossingen, biedt tools aan en geeft als het nodig is opdrachten mee.

Speedcoaching biedt oplossingen voor de volgende vragen/problemen

  • Hoe maak ik coaching laagdrempelig binnen het bedrijf?
  • Hoe geef ik een persoonlijke touch aan mijn bedrijfsevent?
  • Hoe los ik een conflict met een collega snel op?
  • Hoe kom ik snel uit een dilemma?
  • Hoe kan ik mezelf beter profileren in mijn werk?
  • Wat kan ik concreet doen om nog succesvoller te zijn?

Resultaten

In korte tijd kun je inzicht krijgen en stappen zetten richting de oplossing.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de doelstelling en het aantal deelnemers. Een speedcoachsessie duurt 30 minuten.

Testimonials

Het coachtraject bij Cees heeft mij veel gebracht. Niet alleen heb ik al tijdens dat traject de knoop naar zelfstandig ondernemerschap door durven hakken, maar een jaar later denk ik nog regelmatig terug aan zijn tips om tot een betere work-life balance te komen. Hij heeft mij geholpen bepaalde patronen te zien en te analyseren, maar heeft ook concrete tools gegeven hoe daarmee om te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een nuchtere, uitstekend geschoolde en inspirerende coach, dan kan ik Cees van harte aanbevelen!

Judith Pol, letselschade-jurist

“Cees heeft mij gecoacht bij vraagstukken die ik had om weer in mijn kracht te komen. Door de waan van alledag, vergeet je soms jezelf. Tijdens de coachingsgesprekken hebben we gewerkt om mijn balans te hervinden en weer in mijn kracht te komen. Door het bespreken van voorbeelden, theorieën en metaforen werd het mij steeds duidelijker waar ik aan kon werken, én waar ik voor mijzelf het verschil kon maken. Cees is zeer flexibel in zijn coaching, waarbij hij blijft zoeken naar manieren om de juiste snaar te raken.
Na de coaching voel ik mij krachtiger en heb ik meer zelfvertrouwen. Door de handvatten die ik tijdens de coaching heb gekregen kan ik, als het even minder gaat, weer makkelijk terugkeren naar hetgeen ik geleerd heb.
Dank je wel Cees voor de leuke en fijne gesprekken!”

Jacqueline Hendriks, Senior HR Business Partner Visma

Jacqueline Hendriks

“Retail is erg dynamisch en daardoor nooit saai. In deze dynamiek had ik meer behoefte om regie te nemen en in balans te komen. Cees heeft mij hierbij gecoacht door een combinatie van diepgaande gesprekken, fysieke oefeningen en een goede dosis humor. De verschillende sessies hebben mijn inzichten vergroot waardoor ik nu meer in balans ben en andere keuzes maak.”

RN

Contactgegevens

Van Spaenstraat 18
1181 DW Amstelveen

+31 (0) 6 531 549 61
cees@thecoachingexperience.nl

Back To Top