Skip to content

Loopbaanadvies Amsterdam

Mijn naam is Cees Stegenga, eigenaar van The Coaching Experience en als loopbaancoach werkzaam in de regio Amsterdam. Ik ben een ervaren loopbaancoach en actief binnen de zakelijke markt en de overheid. Daarnaast begeleid ik particulieren. Ik ben breed opgeleid: naast mijn Master Psychologie heb ik onder andere opleidingen gedaan op het gebied van haptonomie, NLP (Master & Health), systemisch werken en oplossingsgericht coachen. Mijn aanpak is dan ook onderscheidend: ik werk vanuit meerdere disciplines. In reistermen: er zijn meer én snellere routes om je doel te bereiken. Als coach ben ik betrokken, doelgericht en recht door zee en beschouw mezelf als procesversneller.

Herkenbaar

 • Ik weet niet goed wat ik wil en ga daarom maar door op de bekende weg.
 • Ik vind mijn collega’s heel leuk maar de inhoud van mijn werk spreekt me steeds minder aan.
 • Moet ik iets aan mezelf veranderen om mijn werk weer leuk te vinden of moet ik ander werk gaan zoeken?
 • Ik wil een carrièrestap maken maar ik moet dan wel bepaalde kwaliteiten verder ontwikkelen. Hoe ga ik dat doen?
 • Mijn baan verdwijnt. Wat wil ik en wat kan ik en waar liggen mijn kansen op de arbeidmarkt?

Werkwijze loopbaandavies

 1. Intakegesprek. In overleg gevolgd door een persoonlijkheidstest die zicht biedt op bewuste en onbewuste drijfveren, kwaliteiten, copingstrategieen en ontwikkelpotentieel.
 2. Loopbaancoaching, de inhoud is afhankelijk van de doelstelling.
 3. Evaluatie van het coachingstraject.

Gemiddeld heb je vier tot zes sessies nodig om je loopbaandoelen te realiseren.

Wat levert loopbaancoaching je op?

 • Door de coaching ben je je bewust van je drijfveren, je kwaliteiten en je ambities. Dat biedt een nieuw perspectief en geeft een hele duidelijke richting aan je carrière. Je doet nu werk dat echt bij jou past en dat geeft energie en vertrouwen.
 • Je hebt je talenten verder ontwikkeld, mogelijke belemmeringen opgeruimd en je bent klaar voor de volgende carrièrestap. Je hebt weer de regie over je loopbaan.
 • Je hebt een helder beeld van een passende functie en je hebt concreet stappen gezet om dit te realiseren. Je beseft dat je zelf veel meer richting kunt geven aan je carrière en dat biedt mogelijkheden.

Contact

Als je de stap wilt zetten om zelf weer richting te geven aan je loopbaan of heb je nog vragen, neem dan gerust contact op.

Contact

The Coaching Experience
Van Spaenstraat 18
1181 DW Amstelveen
Tel: +31 (0) 6 531 549 61

Doe de stresstest

Doe de stresstest en bepaal zo uw energielabel.

Aanbevelingen

“Cees bezit de “magie” om bij complexe vraagstukken die mensen bezig houden snel tot de kern te komen om vervolgens deze personen nieuwe inzichten en energie mee te geven.”

Wendy Versteege

“Ik heb Cees leren kennen als een uitstekende coach. Hij komt snel to the point, laat ruimte en weet de juiste vragen te stellen.”

Leonard Koningswijk

“Het bijzondere aan Cees is zijn veelzijdigheid. Hij stemt heel goed af,  is recht door zee, betrokken  en weet wat nodig is om de bestemming te bereiken.”

Jessica van Swigchem

Contactgegevens

Van Spaenstraat 18
1181 DW Amstelveen

+31 (0) 6 531 549 61
cees@thecoachingexperience.nl

Back To Top