Skip to content

De verdieping -effectiever functioneren-

voor inzicht in persoonlijke drijfveren, thema’s en dilemma’s.

De ‘verdieping’ biedt oplossingen voor de volgende problemen/vragen

 • Ik heb behoefte aan een klankbord voor mijn eigen functioneren.
 • Ik lijk de passie in mijn werk kwijt te zijn.
 • Met sommige collega’s loopt de communicatie niet goed. Wat kan ik daar zelf aan doen?
 • Ik worstel met een dilemma. Hoe pak ik dat aan?
 • Ik wil inzicht in wat mij drijft en wie ik ben.
 • Ik wil de verbinding maken tussen mijn verstand en gevoel om van daaruit de juiste keuzes te kunnen maken.

Werkwijze

De Verdieping bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Intakegesprek
2. Coaching waarbij afhankelijk van de geformuleerde doelstellingen de volgende elementen aan bod kunnen komen

 • dilemmacoaching
 • lichaamsgerichte oefeningen
 • oefening om je missie te verhelderen
 • technieken om belemmerende overtuigingen los te laten
 • persoonlijk leiderschap, neem de regie

3. Evaluatie van het coachingstraject

Resultaten

Afhankelijk van de geformuleerde doelen:

 • Vergroten van zelfkennis
 • Inzicht in drijfveren en identiteit
 • Integratie van conflicten
 • Helderheid over dilemma’s
 • Verbinding verstand en gevoel waardoor de juiste keuzes gemaakt kunnen worden

Kosten

De kosten, uitgaande van een sessie van 1,5 uur, bedragen € 150,- (excl. 21% BTW). De totale kosten en het aantal sessies zijn afhankelijk van de doelstelling en het daarop afgestemde coachingstraject. Het aantal sessies varieert van 4 tot 8.

Testimonials

“Ik heb samen met Cees een 30-tal boventallige medewerkers bij ING mogen begeleiden. Cees weet als geen ander mensen te motiveren en in hun kracht te zetten.”

Peter Rothfusz

“Cees was an enormous asset for me. He helped me to develop techniques which enabled me to understand and resolve conflicts I had experienced in my professional environment. I continue to use these skills in other aspects of life as well.”

“Het leren “voelen” heb ik als een enorme meerwaarde ervaren

Er zijn van die sleutelmomenten waardoor je leven in een radicaal ander perspectief komt te staan en je uit balans wordt gebracht. In mijn geval was de oorzaak diep en persoonlijk, iets wat ik niet zelf kon oplossen en ben op zoek gegaan naar een coach. Ik besloot om contact op te nemen met Cees en samen met hem hebben we mijn doelen bepaald en de werkwijze besproken.

Ik was in het begin heel sceptisch, maar Cees nam de tijd om te ontdekken wat er nodig was en ik leerde gedurende het traject veel over mijzelf, hoe ik in het leven sta en vooral Cees te vertrouwen.

Gedurende het traject was “voelen” een belangrijk aspect. Ik heb echt moeten leren hoe je naar je eigen gevoel kunt luisteren, keuzes maakt en grenzen stelt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een hernieuwde balans gevonden heb en dichter bij mijzelf ben gekomen.

Ik heb Cees ervaren als professioneel, deskundig, warm en prettig en samen met hem heb ik mijn leerdoelen bereikt en voel mij een vrijer mens die regie zelf in handen heeft.

Cees bedankt voor alles!”

Wouter Oosting

Contactgegevens

Van Spaenstraat 18
1181 DW Amstelveen

+31 (0) 6 531 549 61
cees@thecoachingexperience.nl

Back To Top