Skip to content

Loopbaan-Pitstop -loopbaancoaching-

Stil staan bij je loopbaan om daarna met volle energie je carrièrepad te vervolgen.

De Loopbaan-Pitstop biedt oplossingen voor de volgende vragen/problemen

 • Ik weet niet goed wat ik wil en ga daarom maar door op de bekende weg.
 • Ik vind mijn collega’s heel leuk maar de inhoud van mijn werk spreekt me steeds minder aan.
 • Moet ik iets aan mezelf veranderen om mijn werk weer leuk te vinden of moet ik ander werk gaan zoeken?
 • Ik wil een carrièrestap maken maar ik moet dan wel bepaalde kwaliteiten verder ontwikkelen. Hoe ga ik dat doen?
 • Mijn baan verdwijnt. Wat wil ik en wat kan ik?

Werkwijze

 1. Intakegesprek (eventueel gevolgd door de potentieel-analyse)
 2. Loopbaancoaching, de inhoud is afhankelijk van de doelstelling
 3. Evaluatie van het coachingstraject

Wat levert het je op?

 • Door de Loopbaan-Pitstop ben je je bewust van je drijfveren, je kwaliteiten en je ambities.
 • Je hebt je talenten verder ontwikkeld, mogelijke belemmeringen opgeruimd en je bent klaar voor de volgende carrièrestap.
 • Je hebt een helder beeld van een passende functie en je hebt concreet stappen gezet om dit te realiseren.

Kosten

De kosten, uitgaande van een sessie van 1,5 uur, bedragen € 150,- (excl. 21% BTW). De totale kosten en het aantal sessies zijn afhankelijk van de doelstelling en het daarop afgestemde coachingstraject. Het aantal sessies varieert van 4 tot 8.

Testimonials

“Cees is een hele goede, prettige coach met een positieve, stimulerende en resultaatgerichte aanpak. Hij heeft me een spiegel voorgehouden, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg en nieuwe kanten in mezelf ontdekte. Ook zaken waar ik  me helemaal niet bewust van was en waar ik nu echt wat mee kan.”

Joyce Prins

“De gesprekken met Cees waren een waardevolle bijdrage aan mijn ontdekkingstocht naar wat ik echt wilde met mijn loopbaan en mijn leven. Zijn aanpak was direct en af en toe confronterend, maar ook humorvol en warm. Wat ik heel prettig vond waren de technieken die hij mij leerde om oude patronen te doorbreken op het gebied van grenzen stellen. Concreet, uitvoerbaar, en vooral makkelijk te onthouden vanwege de mooie beelden die hij gebruikt.”

Thea Schukken

Contactgegevens

Van Spaenstraat 18
1181 DW Amstelveen

+31 (0) 6 531 549 61
cees@thecoachingexperience.nl

Back To Top