skip to Main Content
  • In samenwerking met De Zindustrie ontwikkelde The Coaching Experience het spel Terugblik & Vooruitblik (tijdelijk niet leverbaar). Een spel voor oudejaarsavond, maar ook voor verjaardagen, reünies en anderemijlpalen. De 365+1 vragen geven niet alleen inzicht in elkaars leven, ze zorgen ook voor heel veel plezier. Zoals de titel al onthult, kijk je terug en blik je vooruit. Een uniek spel voor unieke momenten. Prijs: € 22,95, uitgeverij Thema.
  • In het maartnummer 2007 van het Advocatenblad stond een artikel van The Coaching Experience met als titel: ‘ 9 redenen om te kiezen voor een personal coach’.
  • Magazine MIDI publiceerde in 2006 een artikel over Cees Stegenga en The Coaching Experience.
  • In datzelfde jaar besteedde het tijdschrift ESTA in het novembernummer aandacht aan The Coaching Experience in het artikel ‘Iedereen een coach’.

Voor het bekijken van de artikelen is het gratis programma Adobe Acrobat Reader nodig. Dat kan hier gratis gedownload worden.

Testimonials

“Cees heeft als sympathieke en inspirerende begeleider succesvol een
teamtraining uitgevoerd bij de gemeente De Ronde Venen. Een teamtraining die wel een tandje dieper mocht gaan dan een gewone training. Het doel was elkaar beter te leren kennen om effectiever samen te werken, bewust te worden van de noodzaak om als team op te treden en het verandervermogen te vergroten. Daarbij zijn onder andere denkstijlen geïnventariseerd en die zijn met elkaar gedeeld in goede en stevige gesprekken. Met succes afgerond, de doelen zijn bereikt!”

Petra Vosters

“Van nature sta ik niet erg open voor dergelijke trajecten, maar in de gesprekken met Cees heb ik mijn reserves al snel laten varen. Zijn kracht ligt erin dat hij zich vooral richt op het versterken van de positieve kanten die iemand al heeft en het vanuit die uitgangspositie verbeteren van iemands functioneren als geheel.”

Carlo Sparreboom

“Ik heb samen met Cees een 30-tal boventallige medewerkers bij ING mogen begeleiden. Cees weet als geen ander mensen te motiveren en in hun kracht te zetten.”

Peter Rothfusz
Back To Top