Skip to content

The Coaching Experience in de media

  • In samenwerking met De Zindustrie ontwikkelde The Coaching Experience het spel Terugblik & Vooruitblik (tijdelijk niet leverbaar). Een spel voor oudejaarsavond, maar ook voor verjaardagen, reünies en anderemijlpalen. De 365+1 vragen geven niet alleen inzicht in elkaars leven, ze zorgen ook voor heel veel plezier. Zoals de titel al onthult, kijk je terug en blik je vooruit. Een uniek spel voor unieke momenten. Prijs: € 22,95, uitgeverij Thema.
  • In het maartnummer 2007 van het Advocatenblad stond een artikel van The Coaching Experience met als titel: ‘ 9 redenen om te kiezen voor een personal coach’.
  • Magazine MIDI publiceerde in 2006 een artikel over Cees Stegenga en The Coaching Experience.
  • In datzelfde jaar besteedde het tijdschrift ESTA in het novembernummer aandacht aan The Coaching Experience in het artikel ‘Iedereen een coach’.

Voor het bekijken van de artikelen is het gratis programma Adobe Acrobat Reader nodig. Dat kan hier gratis gedownload worden.

Testimonials

Het coachtraject bij Cees heeft mij veel gebracht. Niet alleen heb ik al tijdens dat traject de knoop naar zelfstandig ondernemerschap door durven hakken, maar een jaar later denk ik nog regelmatig terug aan zijn tips om tot een betere work-life balance te komen. Hij heeft mij geholpen bepaalde patronen te zien en te analyseren, maar heeft ook concrete tools gegeven hoe daarmee om te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een nuchtere, uitstekend geschoolde en inspirerende coach, dan kan ik Cees van harte aanbevelen!

Judith Pol, letselschade-jurist

“Cees heeft mij gecoacht bij vraagstukken die ik had om weer in mijn kracht te komen. Door de waan van alledag, vergeet je soms jezelf. Tijdens de coachingsgesprekken hebben we gewerkt om mijn balans te hervinden en weer in mijn kracht te komen. Door het bespreken van voorbeelden, theorieën en metaforen werd het mij steeds duidelijker waar ik aan kon werken, én waar ik voor mijzelf het verschil kon maken. Cees is zeer flexibel in zijn coaching, waarbij hij blijft zoeken naar manieren om de juiste snaar te raken.
Na de coaching voel ik mij krachtiger en heb ik meer zelfvertrouwen. Door de handvatten die ik tijdens de coaching heb gekregen kan ik, als het even minder gaat, weer makkelijk terugkeren naar hetgeen ik geleerd heb.
Dank je wel Cees voor de leuke en fijne gesprekken!”

Jacqueline Hendriks, Senior HR Business Partner Visma

Jacqueline Hendriks

“Retail is erg dynamisch en daardoor nooit saai. In deze dynamiek had ik meer behoefte om regie te nemen en in balans te komen. Cees heeft mij hierbij gecoacht door een combinatie van diepgaande gesprekken, fysieke oefeningen en een goede dosis humor. De verschillende sessies hebben mijn inzichten vergroot waardoor ik nu meer in balans ben en andere keuzes maak.”

RN

Contactgegevens

Van Spaenstraat 18
1181 DW Amstelveen

+31 (0) 6 531 549 61
cees@thecoachingexperience.nl

Back To Top