Skip to content

“Het leren “voelen” heb ik als een enorme meerwaarde ervaren

Er zijn van die sleutelmomenten waardoor je leven in een radicaal ander perspectief komt te staan en je uit balans wordt gebracht. In mijn geval was de oorzaak diep en persoonlijk, iets wat ik niet zelf kon oplossen en ben op zoek gegaan naar een coach. Ik besloot om contact op te nemen met Cees en samen met hem hebben we mijn doelen bepaald en de werkwijze besproken.

Ik was in het begin heel sceptisch, maar Cees nam de tijd om te ontdekken wat er nodig was en ik leerde gedurende het traject veel over mijzelf, hoe ik in het leven sta en vooral Cees te vertrouwen.

Gedurende het traject was “voelen” een belangrijk aspect. Ik heb echt moeten leren hoe je naar je eigen gevoel kunt luisteren, keuzes maakt en grenzen stelt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een hernieuwde balans gevonden heb en dichter bij mijzelf ben gekomen.

Ik heb Cees ervaren als professioneel, deskundig, warm en prettig en samen met hem heb ik mijn leerdoelen bereikt en voel mij een vrijer mens die regie zelf in handen heeft.

Cees bedankt voor alles!”

Contactgegevens

Van Spaenstraat 18
1181 DW Amstelveen

+31 (0) 6 531 549 61
cees@thecoachingexperience.nl

Back To Top